over ons
ons werk
diensten
contact

Websites, webapplicaties en online tools

We ontwikkelen conversiegerichte en gebruiksvriendelijke websites, webapplicaties en online tools. Van strategie en ontwerp tot ontwikkeling, hosting en optimalisatie. Wij geloven in de combinatie van maatwerk en slim hergebruik van bestaande bouwstenen. Door onze ruime kennis van vele frameworks, content management systemen, plug-ins en componenten kunnen wij schaalbaarheid en betrouwbaarheid garanderen.

Het begint met een idee...

Samen maken we plan om jullie concept tot een succesvol online product om te toveren. We combineren jullie kennis met de onze en vertalen dit in een concrete doelstelling. Het werkt: optimale klantbeleving met focus op conversie. Een site of applicatie die werkt. Echt.

Ontwerp

We maken schetsen, ontwerpen of wireframes vanuit het oog van de eindgebruiker. Dan pas komen de bits en bytes: we zetten het ontwerp om naar moderne standaarden en software die het beste aansluit bij jullie doelgroep én hun apparaat.

Code

We houden er van buiten de lijntjes te kleuren maar houden er niet van om het wiel opnieuw uit te vinden. We schrijven code volledig op maat als dat nodig is maar maken graag gebruik van bestaande componenten of content management systemen waaronder het populaire WordPress. Als een plug-in of thema niet voorhanden is maken we 'm natuurlijk graag zelf.

Optimalisatie

Een website of applicatie is eigenlijk nooit klaar. We ondersteunen gebruikers bij de werking, monitoren het project, analyseren gebruiksgedrag, optimaliseren ter verbetering (learnings) en zorgen voor een betere vindbaarheid.

Hosting

Een belangrijke factor in de schaalbaarheid en snelheid van de website is de onderliggende architectuur en hosting. Om deze reden beschikken we over eigen webservers die in datacentra in Nederland zijn ondergebracht. De servers maken gebruik van 100% groene stroom afkomstig van het windmolenpark Amalia. Onze hostingomgeving is ISO 27001 en ISO 9001 gecertificeerd.

Website of applicatie laten ontwikkelen die wél werkt?